Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Comment: Added Hlesztakov

Include Page
Page Header
Page Header

Table of Contents

Table of Contents

 Geocaching találkozók / Geocaching event guide

2021.07.02.
Minden láda, mely a ládarejtési irányelveknek megfelel megjelenhet, korlátozás nélkül.
Any caches which fit the guidelines will be published without restriction.


2021.06.23.
A hatályos jogszabályok szerint Magyarországon az éttermek külső helységei bárki számára látogathatóak, így összhangban a Ládarejtési irányelvekkel, jelenleg találkozót csak kültéren lehet szervezni.
According to the current legislation, anyone can visit the external rooms of the restaurants in Hungary. So following the Geocache Hiding Guidelines, currently, geocaching events can be organized only outdoors.


 Geoláda rejtések


2022.07.04.

A ládarejtés nagy felelősség, a kirejtett dobozokat illik karban tartani, hogy a többi játékos számára mindig ugyanazt az élményt nyújtsák. Ezért bátorítalak, hogy évente többször nézz rá a rejtéseidre, és ha gond adódik bármelyikkel, igyekezz időben orvosolni. A regisztrációkor megadott email címre a ládáiddal kapcsolatos bejegyzésekről értesítést kapsz így ezzel is könnyebb az odafigyelés.

A ládarejtésnél mindig vedd figyelembe, hogy mi vagyunk a természetért, nem a természet a ládáért. Se a rejtéssel, se a kereséssel ne károsítsd a környezetet! Úgy rejts ládát, hogy a természet se tegyen benne kárt. Legyen vízálló, ne legyen benne semmi étel, vagy az állatok számára vonzó tartalom. Törekedj arra továbbá, hogy jól álcázott, avatatlan szemek elől rejtett legyen a tartalom.


fehérlófia / taska
Reviewer for Hungary
feherlofiageocaching@gmail.com

+36-30-534-4336


Info
iconfalse
titleReviewers for Hungary

feherlofiaHlesztakov 


Include Page
About This Guide
About This Guide


Include Page
Creative Commons License
Creative Commons License